Workshop design grădini

WORKSHOP

Bun venit pasionaților de design și natură!
Acest workshop va aborda subiectul designului de peisaj, peisagistica.
Este arta de a amenaja spațiile exterioare, pentru a crea un mediu frumos și funcțional, de a creea o armonie între arhitectura, designul interior al casei și grădină. 
Un peisaj bine proiectat poate crește valoarea proprietății și poate oferi o retragere liniștită, exact ce se caută în ultimul timp. Vrem să ne eliberam de aglomerația și forfota orașului, căutând liniște și pace. Și cum facem asta?
Pentru început, evaluează-ți spațiul și alege în consecință. 
Apoi textura, culoarea și forma pentru elementele de interes și profunzime. 
Întreținerea este importantă, așa că alegeți plantele potrivite și fertilizați corespunzători. 
Și dacă toate aceste elemente nu se îmbină armonios, ca un puzzle, atunci apelează la un specialist sau devino tu unul!
Haide să creăm un peisaj unic și dinamic pentru tine! 
Te aștept la Creativ Academy, Ploiești pentru a participa la Workshopul nostru de Design Grădini. 

CURS

Ești un fan al grădinăritului și al designului? 
Atunci cursul nostru de amenajare a grădinii este perfect pentru tine! 
Fie că vrei să-l urmezi ca hobby sau o carieră, acest curs te va învăța tot ce trebuie să știi despre crearea unui spațiu exterior estetic și funcțional, care să completeze arhitectura și design-ul interior al casei tale.

Doar de 12 sedințe ai nevoie pentru a acoperi elementele de bază ale designului de gradini, unde vom explora diferite stiluri și vom descoperii secretele plantelor. Avem ieșiri pe teren, vizitam pepiniere și vom lucra la propriile noastre proiecte de grădină.
Și cum a spus odată Confucius: “Dacă ai cărți și flori, ai tot ce îți trebuie.” 
Cursul nostru este un amestec armonios de teorie și practică, așa că fii gata să îți murdărești mâinile! O parte din subiectele abordate vor fi compoziția spațiului, elementele de mediu, forma, culoarea, textura și horticultură. În plus, îți vom arăta cum să creezi un spațiu exterior armonios, care să extindă zona de locuit interioară, cum să fie practic, dar și frumos.
Va trebui să participi la câteva sesiuni de weekend, să porți un outfit lejer, pregatit de teren și să îți aduci creativitatea și entuziasmul. 

Workshop

Taxa: 270 lei de persoana – Landscape design “Dacă ai cărți și flori, ai tot ce îți trebuie.” – Confucius

Capacitate: 10-12 persoane Interval orar: 10:00 – 16:00 Structura:

10 – 12:30 curs/teorie 12:30-13:30 – pauza de masa si networking 13:30 – 16:00 – curs/teorie/ activitate

Curs

Incepatori Taxa: 1800 lei persoana

Durata cursului : 10 sedinte/ 5 saptamani 1 – examen 1 – proiect ( concept gradina – moodboard sau desen de mana ) Capacitate – 10 persoane

Avansati Taxa: 2400 lei persoana Durata cursului: 14 sedinte/ 7 saptamani Desfasurator curs: 8 teorie proiectare ( cu laptop) si 6 pe teren. 1 – examen 1 – proiect (gradina 3D + oferta tehnica/deviz) Capacitate – 10 persoane

Profesor: 
Claudia Antonia, a terminat liceul Colegiul de Artă “Carmen Sylva” din Ploiești, deține diploma de licență în Peisagistică și un Master în Designul și Managementul Sistemelor de Energii Regenerabile. 
Antonia este un voluntar entuziast care a adus contribuții semnificative în cadrul mai multor organizații non-profit, inclusiv celor axate pe protecția mediului, sustenabilitate, protecția animalelor si educație pentru copiii din medii defavorizate.
Cu o experiență de aproape 7 ani, în domeniul construcțiilor, în prezent deține, “ACANTIA UNION CONCEPT” un studio de design care promovează armonia naturii prin servicii de arhitectură peisageră și design interior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *