Cursuri profesionale de GRAPHIC DESIGN

­čŚ»Cursurile de Digital Graphic Design includ cele mai folosite programe de grafica si pictura digitala: Adobe Photoshop si Adobe Illustrator.
­čŚ»Cursurile sunt adresate atat celor ce doresc sa urmeze o cariera intr-un domeniu creativ (graficieni, fotografi, designeri web, directori de creatie, editori, artisti din toate domeniile), cat si celor care vor activa in domenii de actualitate ca marketingul, vanzarile sau industria de gaming.  
­čŚ»Desfasurarea cursului:
Se vor preda notiuni elementare iar spre sfarsitul cursului se va ajunge la notiuni avansate, trecand prin mai multe aplicatii practice, sustinute teoretic si supervizate indeaproape de catre instructor.
 ­čŚ»Cursurile Adobe Photoshop si Adobe Illustrator includ urmatoarele aplicatii practice: editare foto, design logo/identitate, grafica web, design de brosuri, reviste, postere, pliante etc.
 ­čŚ»Durata unui modul este de 10 sedinte, 1 ╚Öedin╚Ťa saptamanal.
Cele 10 saptamani de pregatire vor oferi baza de lucru in programele Adobe studiate, si vor asigura astfel pasii absolut necesari catre stapanirea la perfectie a celor mai performante programe din lume, rampa de lansare catre unele dintre cele mai bine platite joburi ale domeniilor de varf din Marketing si IT.
­čŚ»Cursantii trebuie sa vina cu laptopul propriu si programul Adobe Photoshop instalat.
­čŚ»Pretul unui astfel de modul este de 3000 ron
ÔÜí´ŞĆpentru plata integrala beneficiezi de discount 50%-pretul modulului este de 1500 lei.
Inscrierile pentru urmatoarea grupa se fac pana la data de 12 Septembrie 2022.

­čĺČ Rezerv─â-╚Ťi locul acum la:
email: cursuri@creativ-academy.ro
www.creativ-academy.ro
­čô× 0758.511.522

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *