Un concept unic în Ploiești

Cursurile Creativ sunt susținute de profesori de top:
Desen

Desenul este o modalitate de exprimare care se apropie de libertatea de a fi ceea ce eşti, de a vedea ceea ce ai în interior şi astfel de a exprima propria personalitate. Desenul este folosit şi ca tehnică proiectivă ce se adresează esenţei creatoare a omului, indiferent dacă acesta este copil sau adult.

Arhitectură

Cursul este dedicat copiilor pasionați de frumos. Aici vom descoperi împreună cele mai frumoase clădiri din orașul Ploiești și din lume, vom desena, vom realiza machete și vom explora fascinantul univers al arhitecturii. Printre subiectele pe care le vom aborda în cadrul cursului se numără: construcția perspectivei, reprezentări în epura si în axonometrie, abordarea mai multor tehnici de reprezentare în desenul de arhitectură, precum și dezvoltarea culturii de specialitate prin elemente teoretice.

Sculptură

Sculptura reprezintă una dintre cele mai complexe ramuri ale artei vizuale ale cărei opere sunt transpuse tridimensional.În viziunea lui Constantin Brâncuși, arta este o sursă de bucurie și mai mult are importanță atâta vreme cât te desfată, te mișcă, te emoționează.

Pictură

Pictura este o pasiune a sufletului, prin care oricine poate comunica sentimente, emoții și trăiri. Perceperea și analiza frumosului din lumea inconjurătoare de către copii stă la baza educației estetice și artistice. Pictura aduce copiilor cunoștințe elementare în formarea deprinderilor de a desena natura din memorie, imaginație, a-i familiariza cu particularitățile lucrului in domeniul picturii.

Arhitectura încrederii

“Copiii se dezvolta cel mai bine atunci când sunt fericiti” – Oscar Wilde Considerăm că singurul mod în care putem schimba ceea ce simțim, este acela de a deveni conștienți de propriile noastre experiențe interne. Putem învața să ne împrietenim cu ceea ce se întamplă în interior, să exprimăm în cuvinte fiecare emoție trăită.

Scriere creativă

Scriitorul lu’ mama este un curs de scriere creativă complet. Cursanții vor învăța cum alegi un subiect de ficțiune, cum stabilești dinamica narațiunii și personajele potrivite, cum integrezi dialogurile astfel încât să completezi povestea fără să obosești sau să plictisești cititorul, ce fel de ilustrație poți folosi ca să îmbogătești lectura dar și detaliile mai puțin cunoscute privind editarea, publicarea și vânzarea unei cărți.

Ziarist fără legitimație

Ziarist fără legitimație este un curs de jurnalism civic. Cursanții vor fi familiarizați cu identificarea subiectelor de stiri și a decidenților care răspund de diverse probleme locale, cu modul în care se culeg informațiile necesare redactării unei știri și cu stilurile de redactare în funcție de tipul de material jurnalistic dorit (scris, audio, foto, video).

Modelaj

Modelajul este una dintre cele mai importante activități pentru copii. El stimulează dezvoltarea motricității fine și are efecte pozitive in pregătirea copilului pentru scris, pentru cunoaștere, îi dezvoltă creativitatea si ajută copilul să se exprime prin artă.

NLP

NLP este despre cum funcționează creierul, despre cum învățăm, gândim, decidem, ne motivam și iubim. Acum poți învăța cum să faci toate aceste lucruri mai repede, mai bine și cu mai multă pasiune decât îți poți imagina! Vei fi încantat(ă) să descoperi că pe măsura ce te vei familiariza cu ceea ce înseamna NLP, te vei și bucura de beneficiile acestor tehnici, aceasta pentru că, aici nu numai că ți le vom prezenta, dar le vom pune în practică cu tine.

Artă fotografică

Folosește telefonul ca un fotograf este un curs rapid de fotografie, dedicat acelor tehnici care se potrivesc camerelor foto de pe smartphone-uri. Împărțit în patru module, cursul permite celor mici și mari să facă fotografii mai bune, să învețe cum să arate bine atunci când sunt fotografiați, cum se face o fotografie de produs sau un portret tematic.

Curs imagine & social media

Construirea și consolidarea imaginii în societate sunt esențiale pentru orice persoană. Imaginea devine tot mai importantă, în timp ce textele detaliate trec în planul secund. Cursul Imagine & social media are ca obiectiv învățarea cursanților să își construiască o imagine de succes,atât in social media cât și in societate .

Ateliere

Periodic vom organiza ateliere și lecții deschise pentru fiecare disciplină, rolul acestora fiind cuantificarea cunoștințelor dobândite în cadrul școlii noastre. Atelierele vor avea tematici interesante, pentru a putea pune in valoare imaginația și creativitatea cursantului nostru.

Vrei să îți urmezi pasiunea sau studiu aprofundat? Fii creativ!

Creativ by art academy

vă invită la cursuri intr-o ambianță deosebită.
Cursuri special gândite pentru a crea performanță!

Universul nostru artistic cuprinde “diamante” de toate vârstele, iar misiunea Creativ by Art Academy este aceea de a le îndruma și șlefui să devină cât mai strălucitoare. Pasiunea, bucuria și libertatea de exprimare nu țin cont de vârstă, de aceea cursurile Creativ sunt foarte bine structurate și susținute de profesori consacrați, astfel încât să dezvolte creativitatea, acuratețea liniei și armonia cromatică. Prin artă copiii învață sa gândească cu mintea deschisă și să privească orice situație în mod creativ. Pentru că iubim arta în toate formele ei, s-a născut Creativ by Art Academy, ca fiind locul locul nostru magic și plin de culoare.

 • Performanță
 • Calitate
 • Mediu deosebit de lucru
 • Învățare rapidă / metode moderne

Echipa

Adriana Brăileanu
Adriana Brăileanu
Adriana Brăileanu, artist plastic, licențiată în Arte Decorative a Universității de Artă București, doctorat în Estetică și Teoria Artei în cadrul Universității București, Facultatea de Filosofie, profesor la catedra de Arte Vizuale în Colegiul de Artă “Carmen Sylva” din Ploiești cu o experiență pedagogică de 20 de ani. Adriana este o persoană creativă care vine tot timpul cu tehnici, materiale si idei noi. Reușește să facă foarte atractive și plăcute cursurile.
Ana Ignat
Ana Ignat
Ana Ignat este artist plastic, licențiată în Arte Decorative și Design, cu specializarea în ceramică, absolventă a Universității Naționale de Artă București. Are o activitate de 15 ani în cursuri creative cu copiii. Cursurile sale sunt adaptate mai multor categorii de vârstă și abordează secții precum pictură, grafică, ceramică, textile cu tehnicile specifice și combinații între ele. Scopul cursurilor este dincolo de dezvoltarea abilităților practice și tehnice, este dedicat dezvoltării simțului estetic și al creativității.
Andra Ion
Andra Ion
Absolventă a Universității de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu” din București, specializarea Arhitectură și a Facultății de Istorie, Universitatea din București , specializarea Istoria Artei. Este arhitect și profesor la Colegiul de artă “Carmen Sylva” din Ploiești.
Pandelea Bogdana
Pandelea Bogdana
Absolventă a Universității de Arte și design din Timișoara, specializarea design textil. În trecut, a susținut ateliere de artă în cadrul Organizației Salvați Copiii. A participat la diferite tabere de creție împreună cu copiii. Cu o experiență de 11 ani de predare a organizat diferite ateliere (de pictură, modelaj, pictură pe sticlă, art craft) cu copii de toate vârstele.
Florina Drăguș
Florina Drăguș
Artist vizual cu licență și master în domeniul Picturii, absolventă a Modulului Pedagogic, Nivelul I, în cadrul Universității Naționale de Artă, București. Zona de activitate a Florinei este diversă, împletind mai multe registre de exprimare vizuală, precum: pictură de șevalet, pictură murală, sculptură, instalație, mixed media, digital art.
Laura Ion
Laura Ion
Laura Ion este neuropsiholog, Membru al Societății Britanice de Psihologie, Membru EPFA, Membru al Societății de Programare Neuro-Lingvistică și Dr. Richard Bandler, Trainer acreditat NLP, certificare obținută in Florida, SUA, fiind formată direct de co-creatorul NLP, Dr. Richard Bandler.
Bogdan Stoica
Bogdan Stoica
Bogdan Stoica este un fost jurnalist, în prezent fotograf, consultant de imagine și deținător al Muzeul Brandurilor. A publicat 14 cărți, din care șase pentru copii. În jur de 30.000 de oameni îl urmăresc pe rețelele sociale și apare frecvent pe diverse posturi de televiziune. Crede că educația din școlile românești a pierdut cursa cu prezentul și că adolescenții și copiii de azi sunt mai deschiși formelor alternative de educație decât s-ar crede. În timpul liber se rupe complet de tehnologie și se ocupă de upcycling.
Loredana Chelba
Loredana Chelba
Jurnalist și specialist în științe juridice conform licențelor celor 2 facultăți absolvite. Lurează în publicitate & comunicare de 13 ani, iar de 7 ani are propria agenție de publicitate și PR, Adboutique. A creat blogul femeii secolului XXI, vitejiepetocuri.ro. Cea mai mare pasiune a ei este imaginea si adoră să scoată ce e mai bun din oameni și branduri. A lansat propria carte “Vitejie pe tocuri”, prima revistă de lifestyle din Prahova “Lace Magazine. De 4 ani este imaginea AFI Ploiești și este absolventă a cursurilor de Fashion Style ale lui Ovidiu Buta.

Testimoniale

Tarife

Desen / Sculptură / Pictură / Modelaj

Curs de grup

lei200

lună
 • Durată curs: 50 minute
 • Obiective personalizate
 • Expoziții periodice
 • 4 ședințe pe lună
Înscrie-te acum

Arhitectură

Curs de grup

lei250

lună
 • Durată curs: 90 minute
 • Obiective personalizate
 • Expoziții periodice
 • 4 ședințe pe lună
Înscrie-te acum

Arhitectura încrederii / Scriere creativă / Imagine & Social Media / Ziarist fără legitimație

Curs de grup

lei300

lună
 • Durată curs: 50 minute
 • 4 ședințe pe lună
Înscrie-te acum

NLP (Programare neuro lingvistică)

Curs de grup (copil + părinte)

lei750

modul 2 zile
 • Durată curs 16 ore
 • Obiective personalizate
 • Diplomă de absolvire certificată de The Society of NLP (Richard Bandler)
 • 2 zile consecutive în weekend
Înscrie-te acum

Artă fotografică

Curs de grup (4 ședințe)

lei300

modul de o lună
 • Obiective personalizate
 • 4 ședințe pe lună
Înscrie-te acum

STUDIU APROFUNDAT ÎN DOMENIUL ARHITECTURII

Curs de grup

lei450

lună
 • Durata curs: 180 minute
 • Obiective personalizate
 • 4 ședințe pe lună
 • Expoziții periodice
Înscrie-te acum

STUDIU APROFUNDAT ÎN DOMENIUL ARTELOR PLASTICE

Curs de grup

lei450

lună
 • Durată curs: 90 - 120 minute (în funcție de vârstă)
 • Obiective personalizate
 • Expoziții periodice
 • 4 ședințe pe lună
Înscrie-te acum

Ateliere

Cursuri de grup
 • Prețul atelierelor vor fi stabilite în funcție de dsiciplină și tematică.

LATEST NEWS